Celeb vagyok, ments ki innen! - politikussal

Vágólapra másolva!
A tévés formátum amerikai verziója június 1-jén startol az NBC-n, Rod Blagojevich volt kormányzóval.
Vágólapra másolva!

Rod Blagojevich, Illinois korábbi kormányzója, akit korrupcióval is vádoltak a közelmúltban, igent mondott az NBC tévétársaság felkérésére, és részt venne a 2009 június 1-jén kezdődő I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here! című műsorban.

Alighanem anyagilag is megéri neki, mert Costa Ricában ugyan nem egy luxusapartmanban szállhat meg, hanem a dzsungel egy tisztásán kell aludnia hálózsákban, sorstársaival együtt - ellenben naponta 80 ezer dollárt kap. Napi 17,4 millió forintot inkasszálni egész napos heverészésért, néha valamilyen könnyebb fizikai elvégzéséért pedig sokaknak álma.

Komplikálja a helyzetet, hogy a politikusnak bírósági ügye van, korrupcióval vádolják, így hiába nyilatkozta az NBC részéről egy illetékes, hogy Blagojevich már a csapat tagja - előbb hatósági engedélyt kell szereznie, hogy elutazhasson Közép-Amerikába. A korábbi kormányzó abban bízik, hogy a tévés szerepléssel járó összegből stabilizálhatja anyagi helyzetét, és ebből a pénzből fizetheti ügyvédjét.

A Celeb vagyok... brit formátum, nagy sikerrel ment Németországban is, tavaly ősszel pedig az RTL Klubnak hozott ragyogó közönségarányokat, magas nézőszámokat.