Hibázott, és elnézést kér a TV2

Vágólapra másolva!
Szilveszterkor a Popdaráló ismétlése ment, de ezt nem jelezte a csatorna, így akadt, aki szavazott telefonon - feleslegesen.
Vágólapra másolva!

A TV2 tájékoztatja nézőit, hogy a szilveszteri Popdaráló című műsoruk - melyben telefonos voksolásra buzdították a tévézőket - ismétlés volt, így a játék nem élt, erre azonban nem hívták fel a nézők figyelmét. "Ezt nem jelenítettük meg a képernyőn sem, ezért többen szavaztak, és szavazatukat a rendszer fogadta is. A hibáért szíves elnézésüket kérjük, várjuk minden olyan kedves nézőnk jelentkezését, akik szavazataikat elküldték szilveszteri Popdaráló című műsorunk alatt" - áll a csatorna közleményében. A bejelentéseket a [email protected] e-mailcímre vagy a 06-1-336-5545-es telefonszámra várják.

A szilveszteri Popdaráló nézői némi logikával kikövetkeztethették, hogy régi adás, több mint fél éve felvett anyag megy, hiszen Kovács Áron műsorvezető legalább kétszer emlegette a Beugró című műsort - amely viszont 2008 tavaszától már nem ment a csatornán. Az pedig, hogy a TV2 gond nélkül nyerte a szilveszteri nézettséget egy régi, már látott Sas-kabaréval és egy Popdaráló-ismétléssel, erős kritikája a többi csatornának is.