Halottat hozhat vissza a House

Vágólapra másolva!
Az Entertainment Weekly újságírója elhintette a pletykát, miszerint a halott Amber karaktere visszatérhet a Doktor House-ba.
Vágólapra másolva!

Michael Ausiello az újságíró, aki minden tévés tervről elsőként hall és azonnal meg is írja - így amellett, hogy sok valóban hasznos információval is szolgál, számos olyan dolgot oszt meg az olvasókkal, amiről később kiderül, csak pletyka volt.

Egyelőre nem tudjuk hova tenni mostani nyilatkozatát, viszont érdemes eljátszani a gondolattal: hogyan térhetne vissza Amber a sorozatba, anélkül, hogy az ciki lenne? Nemrég láthattunk egy ellenpéldát (vagyis kínos megvalósítást) a Grace kliniká-ban, de - hogy visszamenjünk a klasszikusokhoz - Pamela álma is elég gyenge volt a Dallas-ban.

A Doktor House Amberje egy buszbalesetben vesztette életét, ami rettenetes fájdalmat okozott párjának, Wilson dokinak - és némi szomorúságot a nézőknek. A show ötletgazdája, David Shore és az executive producer, Katie Jacobs elmondták, nagyon szerették Amber karakterét, és ezzel együtt az őt alakító színésznőt, Anne Dudeket.

A két alkotó abban is egyetértett, hogy szívesen visszahozná a karaktert, ha ki tudna találni valami olyan módot, amitől a nézők nem nyúlnak egyből a távkapcsoló felé.

Addig is lehet gondolkodni helyettük! Az Entertainment Weekly cikkéhez már kétszáznál is több komment érkezett: van, aki csak flashbacket (vagy maximum hallucinációt) tudna elképzelni, mások egy titkolt ikertestvérre esküsznek, de olyan is akad, aki legszívesebben Tizenhármast is kinyírná.