Szakmát vált a Vészhelyzet nővérkéje

Vágólapra másolva!
Ügyvédnő lesz a Vészhelyzet Hathaway nővéréből, pontosabban az őt alakító Julianna Marguliesből.
Vágólapra másolva!

Az Entertainment Weekly félhivatalos információja szerint a Vészhelyzet-beli visszatérés mellett új szerepet is vállal Julianna Margulies. A színésznő George Clooneyval (és Susan Sarandonnal) egy epizódban búcsúztatja a klasszikus orvosi sorozatot, közben már új projekten dolgozik.

A hírek szerint megkapta a főszerepet a Good Wife pilotjában, melyből siker esetén sorozat is lehet. A történet középpontjában egy politikusfeleség áll, aki korábbi karrierjét feladva úgy dönt, hogy védőügyvéd lesz - jogi sorozatra számíthatunk tehát, vaskos magánéleti szállal.

Margulies számára egyébként nem teljesen ismeretlen az ügyvédi szerepkör, hisz játszott a Canterbury's Law-ban (igaz, elég rövid ideig, tekintve, hogy a szériát csupán hat epizódot ért meg, utána elkaszálták), sőt a Dokik kétepizódos vendégszerepében is ügyvédet alakított.

A színésznőt a Vészhelyzet óta láthattuk még Az elveszett szobá-ban és néhány rész erejéig a Maffiózók-ban is, mozifilmjei közül pedig a Kígyók a fedélzeten-t említhetjük meg.