Pletykál a Lost szépsége

Vágólapra másolva!
Testvérsorozat készül a magyarul Pletykafészek-ként vetített Gossip Girl-höz, melynek egyik szereplője Cynthia Watros lehet.
Vágólapra másolva!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy készül a Pletykafészek spin-offja, amely Serena van der Wooden édesanyjának, Lilynek a fiatalkorába, vagyis a nyolcvanas évekbe helyezi át a történetet.

A főszerepet Brittany Snow kapta meg, de a Zap2It tévés blogja, a Korbi TV szerint a Lost Libbyje, Cynthia Watros is feltűnhet a pilotban, illetve a majdani sorozatban. A színésznő Serena nagymamáját, vagyis Lily anyját játszhatja el - ami korban is stimmel, tekintve, hogy Watros 1968-ban, Snow pedig 1986-ban született.

Watrost a Lost óta nem láthattuk komolyabb tévés produkcióban: egy-egy epizód erejéig megjelent ugyan A félelem maga című horrorsorozatban, illetve a Family Guy-ban (melyhez értelemszerűen csak a hangját adta), de rendszeres szerepet ezidáig nem kapott.

A Korbi TV értesülése szerint a Pletykafészek spin-offjában Ryan Hansen is játszani fog, akit a Veronica Mars Dick Casablancasaként ismerhetnek a nézők. A készülő sorozatban egy olyan fiút alakít, aki felkelti Lily és/vagy testvére (akit Krysten Ritter játszik) érdeklődését.