Letartóztatták a Tuti gimi egyik szereplőjét

Vágólapra másolva!
Csütörtök délután vitték be a rendőrök Antwon Tannert, aki Skills Taylort játssza a Tuti gimi-ben.
Vágólapra másolva!

Antwon Tanner indulása óta, vagyis 2003-tól játszik az eredetileg One Tree Hill címet viselő Tuti gimi-ben: a főszereplő, Lucas gyerekkori barátját, Skills Taylort alakítja, aki a kosárlabdában és az úszásban is szép sikereket ér el.

A sorozatban állandóan a helyes útra próbálja terelni barátait, a magánéletben azonban ez, úgy látszik, nem nagyon megy neki: csütörtökön letartóztatták és egy Brooklyn-i bíróság elé állították, ahol egy okirathamisítási ügyben hallgatták ki.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a színésznek pontosan mi a bűne, mindenesetre a TV Guide értesülése szerint a rendőrség akkor kapta el, amikor hamis Social Security Cardok után nyomozott - ez egy olyan azonosító okmány, ami az amerikai munkavállaláshoz szükséges.

A Tuti gimi-t adó CW nem kívánta kommentálni az ügyet, így arról sincsenek még információk, hogy a letartóztatás milyen hatással lesz Tanner sorozatbeli szerepére. A színész a kilencvenes évek közepe óta olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Nash Bridges - Trükkös hekus, az Angyali érintés vagy a Helyszínelők.