Hazaküldtek két lányt a magyar Miss Universe-táborból

Vágólapra másolva!
Bő egy hét múlva eldől, ki lesz 2009-ben a magyar Miss Universe- és Miss World-jelölt. A lányok egy új szállodában készülnek, és már csak huszonegyen vannak.
Vágólapra másolva!

Jövő csütörtökön kerül képernyőre A királynő című műsor, melyben eldől, kik képviselik Magyarországot különféle, nemzetközileg elismert szépségversenyeken. A lányok pár napja már egy elegáns, pesti szálló vendégei, egész napos programjuk van, nem jut idő henyélésre, egymást érik a felkészítések. A show elején lesz nyitány, majd három sztárvendég, ezek műsora alatt is láthatóak lesznek a versenyzők - így négy koreográfiát kell megtanulniuk hibátlanul, mégsem egy középiskolai szalagavató vár rájuk, ötven szülővel.

A huszonnégy kiválasztottból egyet, Papp Zsófit már hazaküldte a stáb, hiszen kiderült, hogy félaktok jelentek meg róla több férfimagazinban is. Lehet, hogy volt, aki tudott már korábban is erről az RTL-nél, de jól időzítve csak a héten derült ki, hiszen egy ilyen hír egyben promóciója a műsornak. De marketingfogás ide vagy oda, annál aktuálisabb, hogy ma - egyszerű keretszűkítés következtében - két újabb lánytól búcsúzott el a stáb, volt is sírás, az egyetlen vörös lány (aki kézilabdázó civilben) össze is tört rendesen.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Galériáért katitntson a képre!

Négy lánynak nem kellett különösebben izgulnia, mert az elmúlt napokban különféle megmérettetéseken elsők lettek. Miss Charity és Miss Bikini jóformán bokáját törte, Overdose-ként bicegtek a fotósok közt, Miss Sport és Miss Talent viszont elmondta az [origo]-nak, hogy remek versenyek voltak, úsztak is a közeli medencében, és nem annyira feszült, mint inkább vidám a hangulat. A lányok beszámoltak arról, hogy a hotelt csak nagyon különleges esemény miatt, előzetes engedély birtokában hagyhatják el. Lazítani nem sokat lehet, és kiderül, hogy "van lány, aki most tanul járni". A Talent-versenyen mindenki olyan számmal indult, amivel akart: volt, aki vízzel töltött kristálypoharakon zenélt, más bűvészkedett, akadtak, akik szteppeltek vagy keleti hastánccal próbálkoztak.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Galériáért kattintson a képre!

Katus Attila az [origo]-nak arról számolt be, hogy négy hete megy a felkészítés, de csak pár napja zajlik intenzíven. Ő napi kétszer másfél órát tart a lányoknak, erősítő gyakorlatok vannak, súlyzós edzés, futás, aerobik, stresszoldó jóga. "Sokoldalú terhelést kapnak, el is fáradnak rendesen. Néha nehezen bírják, keveset is alszanak, de szemlátomást fejlődnek, főleg azok ügyesek, akik sportoltak korában. Minden reggel mérlegelés van, kell is, mert elsőre megszédítette őket a nagy bőség, a szállodai svédasztal" - teszi hozzá.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Galériáért kattintson a képre!

A hatszoros aerobik-világbajnok szerint a tavalyi csapat nagyon jó volt, rutinos modellek is dicsérték őket a műsor után, jól mozogtak. "Verseny van, de nem vérre megy, így jó a hangulat. Nem kell egymáson taposni, az nem vezet jóra. Amúgy nem egymást figyelik, mindenki magával van elfoglalva. Egyértelmű favorit? Nincs ilyen, sok esélyes lány van, nagyon mások jellemben, testi adottságokban" - fejezte be a személyi edző.