Új ellenfél a Mentalistának

Vágólapra másolva!
Terry Kinney is csatlakozott a 2008-2009-es tévés évad egyik nagy nyerteséhez.
Vágólapra másolva!

A nyári uborkaszezon beköszönte előtt véget ért tévés évad egyik legjobban teljesítő szereplője volt a Mentalista, az USA-ban és Magyarországon is szép nézettséggel futott. Itthon épp a napokban ért véget az első évad, ebben Patrick Jane egészen közel kerül az életét megkeserítő, kegyetlen Red John művésznéven gyilkoló alakhoz, de nem tudta elkapni - természetesen kell izgalom és folytatódó főszál a folytatásra is.

Ehhez a sorozathoz csatlakozott a napokban az ausiellofiles.ew.com információi szerint Terry Kinney, akit korábban az Oz című börtönös sorozat nézői láthattak sokat, de epizódszerepeket kapott már olyan sorozatokban, mint az Esküdt ellenségek, a New York-i helyszínelők vagy korábban a Miami Vice.

Új karaktere nemigen lesz rokonszenves azoknak, akik kedvelik Patrick Jane figuráját, ugyanis Sam Bosco (ez lesz Kinney neve) vezetőt alakít, olyan főrendőrt, aki nem dől be a trükkös Jane sármjának, aki kifejezetten utálja a nem szokványos módszereit. Legkevesebb hét epizódban szerepel majd, mint Teresa Lisbon korábbi mentora és szeretője.

A második évad szeptember 24-én kerül a képernyőre az USA-ban, és mivel itthon is nézték az elsőt, a folytatás pár hónapra rá már a magyar nézők előtt lehet.