Odaát: hat év démonvadászat lehet

Vágólapra másolva!
Az USA-ban már kultuszsorozatnak tartott Odaát ötödik évadát most forgatják, és úgy tűnik, hogy egy hatodikra is van lehetőség.
Vágólapra másolva!

Magyarországon már a harmadik évadot sem élte meg a tengerentúlon Supernatural néven futó sorozat az RTL Klubon (és a Viasat3-ra költözött), ám Amerikában és az Egyesült Királyságban igen népszerű, és már egy hatodik évad indulását sem tartják kizártnak, főleg hogy a két főszereplő Jensen Ackles (Dean Winchester) és Jared Padalecki (Sam Winchester) már leszerződött a folytatásra. A sorozat készítője, Eric Kripke eredetileg öt évadot tervezett a CW csatorna sorozatából, de mint az E! Newsnak mondta, sok ötlet kering a fejében, amelyekből akár egy új történetet is ki lehetne dolgozni és vászonra vinni.

Egyelőre azonban az ötödik évad munkálataival van elfoglalva, így még nem ér rá sok új sztorin tűnődni. Kripke elárulta, hogy ő először azt sem hitte, hogy a sorozat megéri az ötödik évét. "Először azt kell látnom, hogy ez az évad hogy sikerül, aztán foglalkozok folytatással" - mondta, leszögezte, hogy a folytatás egy teljesen új történetet kezdene el, mivel az ötödik évadot a korábbiak lezárásának tekinti.