Változások az RTL Klub estéiben - sorozatok tűnnek el

Vágólapra másolva!
Akárcsak a TV2, az RTL Klub is alaposan belenyúlt a műsorstruktúrába.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban alig talált a tévéző olyan műsort, ami ne sokadik ismétlés lenne, de nyáron sem egészen mindegy a nézettség a kereskedelmi csatornáknál. Egy hete a TV2 tüntette el fürgén a rosszul teljesítő sorozatait, most pedig az RTL Klub is felforgatta a műsorstruktúrát.

Jövő kedden, augusztus 4-én már el is marad a Chuck és a Minden lében négy kanál című széria, helyettük a Con Air - A fegyencjárat ismétlése kerül adásba. A botcsinálta kém kalandjairól szóló Chuck tervezett magyar premierje nyár elején is csúszott, akkor az volt a magyarázat, hogy több van a sorozatban, és várnak vele, hogy előkelőbb időpontba kerülhessen. Végül 21:15-ös kezdéssel mutatkozott be a képernyőn, de láthatóan nem hozta a megfelelő számokat.

Szerdán a Hazudj, ha tudsz! (a képen) és a Döglött akták című sorozatok kedvelői moroghatnak, mert egy Jackie Chan-filmet (Balhé Bronxban) találunk a helyükön: az RTL Klubnál úgy látják, hogy a nyári esték nem annyira a sorozatoknak, mint a filmeknek kedveznek, még akkor is, ha ez az 1996-os akcióvígjáték is volt már képernyőn.

Péntek estére is jut változás, ott a Dr. Csont című sorozat tűnik el, viszont felbukkan helyette a Hazudj, ha tudsz!, Tim Roth-tal, majd később a három hét után szintén költöző Minden lében négy kanál 4. része jön - annak, aki tudja még követni.