Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal csapata zenés különkiadással ünnepelné a sorozat századik epizódját.
Vágólapra másolva!

A Barneyt alakító Neil Patrick Harrisről az idei Tony-díjátadó óta biztosan tudjuk, hogy van hangja, de a színész már korábban, Joss Whedon (Buffy, Angel, Dollhouse) internetes minisorozatában, a Dr. Horrible's Sing-Along Blog-ban is vállalt énekes szerepet.

Az Így jártam anyátokkal alkotója, Carter Bays úgy gondolta, Harrisnek a sorozatban is illene dalra fakadnia, illetve jó lenne, ha a többiek is megmutatnák, hogy mit tudnak - igaz, Cobie Smulders (Robin) zenei kvalitásait már ismerhetjük a sorozatból, hisz a lány a történet szerint Robin Sparkles (Csillám Robin) néven tinisztár volt Kanadában.

Bays szerint a Tedet alakító Josh Radnor is szeret énekelni és táncolni, Jason Segel (Marshall) pedig már szinte meg is írta a saját zenei részét a századik epizódhoz, amely a szeptemberben induló ötödik évadban lesz esedékes. Egyedül Alyson Hannigan (Lily) nem lelkesedik a zenés különkiadásért, aki már a Buffy, a vámpírok réme hasonló részénél is kérte, hogy ne adjanak neki túl sok énekes szerepet.

A zenés epizódoknak ugyanis van egyfajta hagyománya az Egyesült Államokban, a Buffy-n kívül például a Dokik-nál vagy az Ugly Betty-nél is volt hasonló kezdeményezés, sőt a Doktor House gárdája is nyúzta az alkotókat egy éneklős rész miatt. Az Így jártam anyátokkal különkiadása Bays szerint a klasszikus, régi divatú musicalekre fog hajazni.