Jön a francia Jóbarátok

Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió szeptember 21-től vetíti a Párizsi jóbarátok című sorozatot.
Vágólapra másolva!

Nyolc-kilenc fiatal közös lakást bérel Párizsban, és a munkán kívül gyakorlatilag minden idejüket együtt töltik - akárcsak a Jóbarátok hősei, de ennyiben talán ki is merül a hasonlóság, hisz a Párizsi jóbarátok készítői arra használják fel a szitkomokból megszokott keretet, hogy egy izgalmas krimit hozzanak létre.

A sorozat eredeti címe (Pas de secrets entre nous, vagyis Nincsenek titkok közöttünk) így jobban kifejezi a mondanivalót, a történet ugyanis azzal indul, hogy az esküvőjére készülő Enzónál megjelenik gyerekkori barátja, aki egy régi fogadalmára emlékezteti a fiút - egy olyan titokra, amit még leendő feleségével sem oszthat meg.

Amúgy a Született feleségek modorában, szép lassan persze a társaság többi tagjáról is kiderül, hogy őrizget valamilyen titkot, amit még a "jóbarátainak" sem árul el. A történethez Párizs jól ismert hangulata, különféle helyszínei biztosítják a hátteret.

A 73 részes francia sorozat első epizódját szeptember 21-én 18.55-től láthatjuk az m1-en, a további részek hétköznaponként, nagyjából ugyanebben az időpontban (esetenként 19.00-tól) kerülnek adásba.