Elvittek 25 milliót Vágótól

Vágólapra másolva!
Heteken át óvatosak és visszafogottak voltak a játékosok, megelégedtek 1-2 millióval is: a tegnapi adásban végül valaki elvitte a TV2-es vetélkedő első fődíját.
Vágólapra másolva!

A győri Szabó Tamás az első, aki megnyerte a Párbaj fődíját, a 25 millió forintot. "Ez egy jó alap, lett egy biztos hátterem nagyobb spórolás nélkül. De ettől én még ugyanúgy bejárok majd dolgozni" - mondta a Blikknek. A nyertes a Rádió 1 győri szerkesztőségében dolgozik, hétvégén vezet egy négyórás műsort. Mellette a Revita Tv-ben sportszerkesztőként dolgozik, és a Győri ETO FC, a Győri Audi ETO KC szpíkere.

Forrás: [origo]

A Párbaj felvételei közben Vágó István többször is kifakadt, mondván, nem elég bátrak a játékosok, megállnak 1-2 milliónál, nem kockáztatnak - ők pedig azzal védekeztek, hogy a gazdasági válság közepén inkább megbecsülik a biztos kevesebbet, semmint, hogy az adózás utáni pár százezer forint is elússzon. Szabó Tamás végigment, nyert, de ellenfelei közt nem mindenki volt túlképzett: egy frissen érettségizett lányt például percek alatt ejtett ki, úgy, hogy fiatal ellenfele jóformán semmire nem tudta a választ, és többször volt, hogy mind a négy opciót bejelölte. A nyertes sem villogott mindig, a "számomra ez egy marginális kérdés"-megjegyzése után kiderült, hogy nincs tisztában az idegen szó értelmével, mert épp azt akarja jelezni, hogy neki az adott téma igen fontos.