Folytatódnak SpongyaBob kalandjai

Vágólapra másolva!
Sikeresen zárult SpongyaBob tizedik születésnapja, így a Nickelodeon legalább még egy évadot megrendelt a klasszikus rajzfilmsorozatból.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Reporter tudósítása szerint a Nickelodeon újabb 26 epizódot rendelt meg a SpongyaBob Kockanadrág-ból, amivel az összes rész száma 178-ra emelkedett. A rajzfilmsorozat 1999 májusában indult a gyerekcsatornán, és azóta gyakorlatilag töretlen népszerűségnek örvend, a tizedik szülinapot ünneplő különkiadás, a Truth or Square 7,7 millió nézőtt vonzott az Egyesült Államokban.

A rajzfilmekhez képest - sőt sok sorozathoz képest is - magas nézőszámból már sejthetjük, hogy a tengeri szivacs kalandjait nem csak a gyerekek figyelik előszeretettel. A szériának számos rajongója akad a hírességek körében is, akik aztán lelkesen vállalnak különféle vendégszerepeket a show-ban: Johnny Depp például egy nagymenő szörfösnek, Victoria Beckham pedig a tenger istennőjének kölcsönözte a hangját.

A rajzfilm készítője az eredetileg tengerbiológusnak tanult Stephen Hillenburg, aki a sorozat sikerét meglovagolva egy mozifilmet is kiadott SpongyaBobbal és a többiekkel. A kis tengeri szivacs itt is világsztárokkal mókázott, a film ugyanis olyanok közreműködésével készült, mint Scarlett Johansson, Alec Baldwin vagy David Hasselhoff.