Nem kíváncsi az RTL Klub a Tv2-es tanácsokra

Vágólapra másolva!
Folytatódik a szombat esti nézettségért folytatott küzdelem: az X-Faktor-nál nem értik, miért foglalkozik a konkurencia a műsorukkal.
Vágólapra másolva!

Négy hete veri nézettségben az X-Faktor a Megasztár-t, amelynél abban bíznak, hogy szombattól már élő döntők következnek, így van esélyük a felvételről sugárzott, korábbi fázisban járó, RTL-es tehetségkutatóval szemben. Erről és az X-Faktor mentorairól beszélt lapunknak a Megasztár producere, Vízvárdy Bence (a cikk itt olvasható), ám szavaira az RTL Klub is reagálni kívánt.

Herman Péter, az X-Faktor kreatív producere szerint a nézettség a döntő, nem a szavak. "Megtisztelő, hogy a TV2 menedzsmentje hetek óta az X-Faktor-ral van elfoglalva. Ezt a legkomolyabb szakmai elismerésnek vesszük. Kritikájuk csak akkor lenne értékelhető, ha az X-Faktor nem verné toronymagasan a műsorukat, így viszont egyszerűen érthetetlen. Ki kíváncsi a vesztes jó tanácsaira? Legfeljebb az, aki vesztes műsort akar csinálni. Általában a győztes szakmai véleményét érdemes megkérdezni. Mi nem szeretnénk kritikával illetni a Tv2 tehetségkutatóját, nekünk úgy tökéletes, ahogy van" - mondta az [origo]-nak.