Már közel ötezer forint egy állójegy az X-Faktorra

Vágólapra másolva!
Aki élőben szeretné megnézni az RTL Klub szombat esti show-ját, annak 4900 forintot kell áldoznia rá. Az X-Faktor következő három előadására már nem lehet bejutni, csak a november 20-i műsorra van állójegy. A Megasztár-ra jegyet kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni.
Vágólapra másolva!

Az október 30-i, a november 6-i és a 13-i adásra is elfogytak a jegyek az X-Faktor-ra: a 3900 forintos belépők hamar elkeltek. Aki élőben nézné az RTL Klub tehetségkutatóját, annak eztán 4900 forintot kell áldoznia rá, jelenleg november 20-ra még kapható pár állóhely.

Noha a műsor csak 19.30-kor kezdődik, a jegy tulajdonosának délután ötig meg kell érkeznie: az enevtin.hu szerint a későket nem engedik be, ők elbukták a programot. A műsorban való részvétel minimum ötórás elfoglaltságot jelent, csupán néhány perces szünetekkel, a jegyvásárlónak pedig vállalnia kell, hogy végig áll.

Forrás: RTL Klub

A Megasztár-ra jegyet kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni. A belépők nagy részét a döntősök kapják, hogy a rokonaik és a rajongóik a helyszínről szurkolhassanak, valamint a méditámogatók, partnerek és stábtagok kapnak belépőket. A nézők a Tv2 különböző műsoraiban, online játékaiban és közösségi média oldalakon nyerhetnek belépőket az élő show-ra.

Októbert 26-tól indulnak a Megasztár-klubkoncertek, ahol mind a tizenhárom döntős produkcióval együtt bulizhatnak a rajongók. A budapesti B7 szórakozóhelyen, a Nagymező utcában minden kedden nyolctól lesz koncert, a belépő 1500 Ft.

A Megasztár-ból pénteken a Fivérek nevű formáció esett ki (bővebben itt), szombat este az X-Faktor Domokos Fannitól búcsúzott.