Kalandos tévéshow-t ültetnek át a valóságba

Vágólapra másolva!
Az Amazing Race itthon is ismert, az AXN adja, de az USA-ban sokkal népszerűbb: egy utazási iroda 2650 dollárért a szereplés izgalmát kínálja bárkinek - anélkül, hogy adásban látná magát utólag.
Vágólapra másolva!

A CBS utazós, kalandos realityje, az Amazing Race igen népszerű az Egyesült Államokban, már a 16. szezonja fut - itthon az AXN-en látható, de mivel nem készült el pár évvel ezelőtt a kelet-európai verzió, kis nézettséggel mennek az amerikai és az ázsiai évadok. Most egy clevelandi utazási iroda hirdet európai utat, az Amazing Race mintájára: 17 pár utazhat, és kreatív feladatok teljesítése közben ismerkedhetnek meg az adott város turisztikai látványosságaival, a helyi legendákkal, gasztronómiával, folklórral.

A műsor feszes tempójához képest az út valamivel kellemesebb, ráérősebb lesz, nem a repülőtéri rohangálás jelenti majd az izgalmakat. A részvételi díj 2675 dollár, ennek megfelelően a győztesnek járó összeg sem egymillió, mint a tévés realityben. A nyertes páros a versengés emléke mellett 9 ezer dollárral gazdagodik.