Megszűnik a Joshi Bharat a Tv2-n

Vágólapra másolva!
Véget ért a Tv2 délutáni talkshow-ja: a már felvett részeket leadja a csatorna, de újabbak már nem készülnek. Joshi Bharat marad a Tv2-nél, de még nem tudni, milyen műsorral tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Megszűnik a TV2 Joshi Bharat című műsora: a már leforgatott részek, a terveknek megfelelően adásba kerülnek, újabb epizódokat azonban már nem vesz fel a csatorna. A döntés oka, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, amely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak - tudatta a Tv2.

A Joshi Bharat 2008 szeptemberében indult, a kezdeti időszak után pedig nézettségben sokszor verte a rivális Móniká-t a kereskedelmi célcsoportban és a teljes lakosság körében egyaránt, így hozzájárult ahhoz, hogy az RTL Klub megszüntesse Erdélyi Mónika műsorát. Mindkét műsor költségesnek számított ahhoz a műsorsávhoz képest, amely nem termelt ki elég reklámbevételt. Az egymással vetélkedő, egyre durvuló, egyre vulgárisabb show-k ugyanakkor rendszeresen munkát adtak az ORTT panaszbiztottságának, amely pénzbírsággal és elsötétítéssel büntetett. Erről többet itt olvashat.

Forrás: [origo]

A műsorvezető, Joshi Bharat a jövőben sem marad feladat nélkül, a csatorna hosszútávon számít a munkájára. "Büszkék vagyunk a Joshi Bharat műsor sikerére és népszerűségére, arra az eredményre, amit elértünk két év alatt. A műsorvezető, Joshi Bharat az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb televíziós személyiség lett a nézők körében. Azon dolgozunk, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt, és egy új műsorral mihamarabb visszatérhessen a képernyőre" - nyilatkozta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója. A műsorvezetővel készült korábbi interjúnk itt olvasható.