Tarolt a tiniknél a Vámpírnaplók

Vágólapra másolva!
Átadták a Teen Choice idei díjait: hét elismerést kapott a Vámpírnaplók, de nem panaszkodhat A pletykafészek vagy a Glee alkotógárdája sem.
Vágólapra másolva!

Augusztus 8-án osztották ki a Teen Choice Awardst, a Fox pedig másnap adta le az eseményt: a díjat filmes, zenei, sport- és divatkategóriák mellett a televíziós műsorok körében is kiosztják, elvileg 13 és 19 év közötti nézők szavazatai alapján.

A korosztály kedvencének a Vámpírnaplók bizonyult, amely összesen hét díjat gyűjtött be, köztük a kedvenc sci-fi/fantasy sorozatnak és a legjobb új szériának járó elismerést. Az itt játszó Nina Dobrev és Paul Wesley a legjobb színésznők/színészek, illetve a kedvenc női/férfi felfedezettek kategóriájából is győztesen került ki, Ian Somerhaldert pedig a legjobb gonosztevőnek szavazták meg a tinik.

Forrás: CW

A drámai sorozatok kategóriájában az itthon A pletykafészek címmel bemutatott Gossip Girl nyert, és a széria színészei kapták a legjobb drámai színész, illetve színésznő díját is. Az akciósorozatok közül az NCIS: Los Angeles-t kedvelték meg legjobban az ifjú nézők, a színészeknél azonban a Chuck szereplőit díjazták, vígjátékok és azok szereplői közül pedig a Glee-nek, a Jonas Brothersnek és Selena Gomeznek (Varázslók a Waverly helyről) járt az elismerés. A jelöltek és nyertesek teljes listája többek között itt olvasható.