Utcai üvegkalitkában mutogatják a tévéműsorba jelentkezett nőket

Vágólapra másolva!
Szeptember 19-én indul a Viasat3-on a Tíz év tíz nap alatt című, fiatalító műsor, amely a Szeretem a testem korábbi nézőit veszi célba.
Vágólapra másolva!

Újabb fiatalító műsor indul a Viasat3-on, a Szeretem a testem nyomán: a Tíz év tíz nap alatt című realityben szintén főszerepet kap Lakatos Márk stylist és csapata. A stáb feladata ugyanaz, mint a korábbi átalakító műsorban volt - rövid idő alatt minél látványosabb eredményt elérni önmagukat sokszor elhanyagoló, ám változást szomjazó női szereplőknél.



"Alkatunkból adódóan vannak olyan adottságok, amelyeken nem lehet változtatni. De ez nem azt jelenti, hogy akkor nyugodtan hagyjuk elrohadni a fogunkat, járjunk slamposan, ápolatlan frizurával. Igenis hozzuk ki magunkból a maximumot! Egy pici plasztikai beavatkozás - mint például a botox - sem Isten elleni vétek. Külföldön ez már olyannyira elfogadott beavatkozás a nem kívánt ráncok eltűntetésére, hogy kozmetikusok is elvégzik. Szerintem nem ez a ciki, hanem például a rosszul tetovált szemöldök" - magyarázta a műsor stylistja.



A Szeretem a testem-ben a csatorna még csak képeket tett ki az utcára a hiányos ruházatban mutatkozó szereplők testéről, ebben a műsorban viszont - a képek szerint - üvegkalitkába állnak a próbálkozók, hogy így tippeljék meg korukat a járókelők, hogy így mondjon róluk véleményt az utca embere.