Daróczi volt szeretője nem megy a Való Világba

Vágólapra másolva!
Nem jutott tovább a szereplőválogatáson a bulvárlapok által Daróczi Dávid volt szeretőjeként futtatott Nóra. A produkció ismeretleneket akar, a nőt pedig a magazinok ismertté tették az elmúlt hónapokban.
Vágólapra másolva!

Nem jutott be az esélyesek közé a Daróczi Dávid egykori szeretőjeként emlegetett Nóra, tudta meg a Bors. "Engem még nem értesítettek erről, várom az eredményt. Ha hívnak, bemegyek a villába, de ha valóban nem jutottam tovább, akkor azt sem bánom nagyon. Miután kiderült, hogy jelentkeztem a villába, sokan támadtak azzal, hogy gusztustalan módon hasznot húzok a szerelmem halálából. Elgondolkoztam ezen, és azt hiszem, van ebben igazság. Rájöttem arra, hogy nem hiányzik a nyilvánosság az életemből, így is mindenki felismer az utcán, kérdezősködnek az emberek" - mondta a lapnak.

Az [origo] szeptember végén megszavaztatta a tévérovat olvasóit, 21 170 voks után csak a válaszadók 13 százaléka állította, hogy naponta nézi majd a VV4-et, bő 24 százalék jelezte, hogy néha rápillant. Az olvasók öt százaléka inkább a Big Brother harmadik részét várja, de ötvenhárom százalék kattintott a "csak akkor nézem a VV-t, ha fegyverrel kényszerítenek"-opcióra.