Iskolából lógó gyerekekkel ünnepelt a Class FM

Class FM, rádió, 1 éves születésnap
Vágólapra másolva!
Egyéves születésnapját ünnepelte november 18-án délelőtt a Class FM egy fővárosi plázában, gyanúsan sok, autogramra vadászó tizenéves társaságában. Nézzen tortázó médiaszereplőket!
Vágólapra másolva!

Egyéves születésnapját ünnepelte november 18-án délelőtt a Class FM, a Morning Show műsorvezetőivel, Vadon Jánossal, Rákóczi Ferenccel, Sebestyén Balázzsal. A fővárosi plázában az iskolaidő ellenére sok tizenéves vadászott aláírásokra, közös fotókra, és akadtak is ismert médiaszemélyiségek a bulin: megjelent - többek közt - Frei Tamás, Zalatnay Sarolta, Komár László, Várkonyi András, Geszti Péter, Rúzsa Magdi, Király Viktor, több x-faktoros és megasztáros előadó, a VIVA tévé kedvenc előadói mellett.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Sztárok, celebek, tévések és rádiósok: képek itt!

Rákóczi, akit a Tv2-féle A 40 milliós játszma esélyeseként emlegetnek, elmondta az [origo]-nak, hogy az elmúlt évből sok jó emléke maradt, és főképp az olyan szituációkat szereti, amikor látja, milyen tömeg van mögöttük: "Amikor volt a tiszai árvíz, sportolói relikviákat ajánlottunk fel: én nem vagyok nagyon szentimentális alkat, de nagyon sokakat megmozgatott az ügy. Az Ezek megőrültek hetek óta megy a tévében, így sokan már ismerik az arcom, de sokáig csak a hangom tűnt fel embereknek. Máig van, hogy másfél kiló barnakenyeret kérek a boltban, de az eladó megáll és csak néz hosszan. Mostanában nem mondok semmit, visszanézek, a rekordom három perc. De nincs ezzel semmi baj, igyekszem a helyén kezelni az ismertséget."