Lazán nyert elsőre a Tv2 új vetélkedője

Vágólapra másolva!
November 29-én 36,2 százalékos közönségaránnyal mutatkozott be a kereskedelmi célcsoportban A 40 milliós játszma, amely uralta műsorsávját. A VV4 kikapott hétkor és este tízkor is, egyelőre nem hozza az elvárt nézettségi mutatókat.
Vágólapra másolva!

November 29-én mutatkozott be a Tv2-n A 40 milliós játszma, a vetélkedő, amelyet előbb a csatorna Vágó Istvánnak szánt, ám amelyet végül az Ezek megőrültek-kel sikeres Rákóczi Ferenc kapott. Költséges, nagyobb promóció után a legtöbb új tévéműsor első adása jó vagy kiemelkedő nézettséget szállít, így volt ez most is, mivel a kvíz a célcsoportban 36,2 százalékos közönségarányt szerzett. A csatornánál bizakodásra adhat okot, hogy az RTL-en az ugyanazon műsorsávban futó Való Világ a reklámszünet alatt sem tudott előzni, és a második szegmensben még nőtt is az érdeklődés a vetélkedő iránt.



A VV4 késő esti beszavazóját a Gyilkos számok című krimisorozat aktuális epizódja is elverte, tehát az RTL-es, sok százmillióba kerülő valóságshow egyelőre nem hozza a azokat a számokat, amelyeket vártak tőle. A csatornánál abban reménykedhetnek, hogy az internetes, élő közvetítéssel, konfliktusgeneráló játékosok beköltöztetésével javulnak majd a mutatók.