Megbukott David Hasselhoff valóságshow-ja

Vágólapra másolva!
A Baywatch korábbi sztárját is felvonultató műsort mindössze két rész után kaszálta el az A&E amerikai tévécsatorna.
Vágólapra másolva!

Két részt ért csak meg David Hasselhoff valóságshow-ja, a The Hasselhoffs - írja az Entertainment Weekly. A műsor - amelyben Hasselhoff két lányának karrierjét egyengeti - december 6-án debütált az amerikai A&E tévécsatornán, és nem nyerte el a közönség tetszését. A felmérések szerint mindösszesen hétszázezren látták a premiert, a rögtön utána sugárzott második részt pedig még kevesebben.

A december 6-i dupla epizódos adás gyenge teljesítménye után a műsort sugárzó csatorna vezetői nem kegyelmeztek, és úgy döntöttek, hogy azonnali hatállyal leveszik a műsorról a valóságshow-t. A nyolc leforgatott, de adásba már nem kerülő rész sorsa még kérdéses.

Forrás: AFP

David Hasselhoff-fal, a Knight Rider és Baywatch korábbi sztárjával nem először fordul elő, hogy bizonyos idő után megválnak tőle: korábban az America's Got Talent - vagyis a Csillag születik - zsűrijéből bocsátották el, és a Dancing with the Stars (Szombat esti láz) amerikai változatának legutóbbi évadjában is ő volt az első, akit kiszavaztak. Nemrég viszont Simon Cowell - az X-Faktor atyja - felkérte őt, hogy a Britain's Got Talent egyik zsűritagja legyen.