A kiesett Szíj Melinda hívei összeesküvést gyanítanak

Vágólapra másolva!
Szíj Melinda december 10-én, pénteken kiesett a Megasztár-ból, hívei egy része viszont trükkös összeesküvést lát a háttérben, a zsűrit, a negatív médiakampányt és a csatornát teszik felelőssé azért, mert kedvencük vezető pozícióból vesztett.
Vágólapra másolva!

Szíj Melinda változatlanul népszerű a közösségi portálokon, de meg is osztja a Megasztár nézőit. "Igenis színpadi jelenség, csak ő nem ordítozva, hanem bájjal, és kedvességgel nyer. A mi szeretetünket elnyerte. Minden cédéjét megveszem, pár nap alatt platina lenne" - írja egy rajongója, egy másik pedig így lelkendezik: "Melinda volt a legjobb, nekünk ő marad meg, a legszebb emberi értékekkel megáldott ember, példaértékű, tiszta, becsületes volt minden versenytársával szemben. Szép hangja van, és várjuk a cédéjét a karácsonyfa alá."

A közösségi portálon vannak, akik szerint a stáb manipulálta az eredményt (ezt a Tv2 menten tagadta): "Csalás és bunda az egész, ezek után én biztosan nem fogom nézni a Megasztár döntőjét. Remélem, sokan mások is ezt teszik, akik ugyanezen a véleményen vannak" - morog egy Szíj-rajongó az énekesnő oldalán.

Forrás: [origo]

Mester Tamás az [origo]-nak december 13-án, hétfőn reggel nem kívánt nyilatkozni a pénteki szavazásról, de a Blikk megszólaltatta a show után: "Nem örülök a szélsőséges és trágár véleményeknek egyik oldalról sem. Azoknak sem, amelyek engem védenek, hogy Melinda manipulálta a közönséget, mert tudom, hogy ez valótlan állítás" - mondta akkor.