A Barátok közt forgatása leállt, Rékasi csavarogni megy

Vágólapra másolva!
Wass Albert-esttel lép fel Rékasi Károly a nyáron, de feleségével, Détár Enikővel is szerepel egy darabban. Az RTL Klub szappanoperájának színésze egy vadasparkban is vállalt munkát.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt szereplői július végéig nyári szüneten vannak, ám Rékasi Károly nem áll le: 2010 vége óta látható a színész a Wass Albert levelei, versei, írásai alapján összeállított önálló esttel, amelyet Koltay Gábor rendezett. "A darabot a vidéki nagyvárosokban, és a határon túl is láthatták, valamint láthatják a nézők. Nem bánom, hogy az előadások miatt sokat kell utaznom. Imádok csavarogni" - mesélte az [origo]-nak.

A Jelenetek egy házasságból című darabban látható a színészt felesége, Détár Enikő oldalán: a színészházaspár egy zökkenőkkel teli házaspár életét mutatja be. "A próbák során többször kértem, hogy álljunk le. Sokszor előfordult, hogy a játék összekapcsolódott a valósággal. Voltak olyan pillanatok, amikor nem tudtam, hogy ezek most Enci gondolatai, vagy az eljátszott karakteré" - mondta. Rékasi Károly a szeptember közepére szervezett Nemzeti Vágtán is részt vesz, de a fellépések mellett nem sok ideje jut a gyakorlásra. "Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam" - mondta az eseményről.

baratok.hu

A rengeteg szereplés mellett a színész a családjára is szakít időt. "A nyáron együtt fogunk Zalába utazni. Jövő héten pedig a Nyíregyházi Vadasparkban fogok dolgozni, mivel a fiam a Zoo-táborba megy, így én is, és a lányom is vállaltunk munkát. Enikő sajnos nem tud velünk tartani, mivel a Dívák formációval készül az Egri várban tartandó koncertjükre" - tette hozzá a színész.