"Csaba és Vera végtelenül irritáló" - Éva elemzi a VV5-öt

Vágólapra másolva!
A Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva szerint nincs egy jó pasi a villában, a taktikusok pedig túl átlátszóan játszanak. Veronikát tudatosnak tartja, rosszul van Csabától és Verától, Cristofel pedig - úgy véli - egyszerűsége miatt is befutó lehet.
Vágólapra másolva!

Éva a Bár 2.0 után a Való Világ negyedik évadjában lett igazán ismert, egyfajta reality-veteránként, és már a valóságshow-ban sem rejtette el véleményét. Az RTL Klub az új szériáról, az utódokról kérdezte - mint kiderült, nincs nagy véleménnyel a férfiakról, szerinte egy "jó pasi" sincs a játékban. Csabát és Verát végtelenül irritálónak tartja: "Előbbi nem csinál semmit, csak eszik, csámcsog, edz. Vera pedig a villa kurtizánja, egy abszolút nonszensz az a csaj, ránézek, és hányingerem van" - magyarázta a szokásos dinamizmussal.

A taktikusabb figurákkal sem maradéktalanul elégedett. "Nagyon tetszik Attila pikírt humora, a játéka, taktikázása, de mindent kimond, elmondja a játékostársainak, miként taktikázik. Ha magában tartaná azt, amit gondol a többiekről, ahogy Alekosz tette azt az előző szériában, akkor élvezhetőbb lenne a játéka, de így is az ő beszólásai a legjobbak. Péter közben a legkönnyebben befolyásolható fiúkat gyűjtötte maga mellé. Szerintem neki az volt a célja, hogy beilleszkedjen az első ötösbe, hatosba, de mivel ez nem sikerült neki, új szövetségeseket próbált keresni. Nagyon jól manipulálja a fiúkat. Ők ketten a villa nagy taktikusai" - vázolta a benti viszonyokat.

Cristofel szerinte önbizalom-hiányos, de szerethető fiú, akinek abszolút lehet esélye a fődíjra. Annamari szerinte "sündisznóálarcot" vett fel. "Sok csalódás érte kinn, örökbe adta a gyerekét fiatalon... de belül lágy szíve van. Vallomása azonban a taktika része" - vélte. Fecót sem kedvelte az elején, de pozitívan csalódott benne, végtelenül tiszta, egyenes embernek tartja. "Ha benn lennék, nagyon jó barátom lenne. Kicsit naiv, befolyásolható, egyszerű gyerek, de egyik személyes kedvencem. Veronika pedig abszolút nem buta, tudatosan csinálja, amit tesz, és a középjátékig biztosan eljut" - jelentette ki a VV4 törtetője.