Két lányt már erősen utálnak az ÖsszeEsküvők szereplői

Vágólapra másolva!
Az ÖsszeEsküvők október 11-ei adásában rendhagyó módon nem az anyósjelöltek, hanem a lányok mondhatták meg, hogy ki menjen a pénteki összecsapásra. A rezidencia emeletének lakói főleg Niko és Enikő - szerintük nyomasztó - társaságát tudnák nélkülözni.
Vágólapra másolva!

A TV2 valóságshow-jából három lányt már hazaküldtek, október 14-én pedig újfent csökken a létszám - de ezúttal a lányok nevezhették meg, kivel nem bírnak tovább együtt lakni. "A viselkedése nagyon távol áll tőlem, mert én azt szeretem, ha egy ember tisztelettel beszél másokról" - magyarázta Csenge, a szerinte tiszteletlen Nikót választva. Az általa megnevezett lány Enikőt nem tartja egyenesnek, az ő nevét említette, Zsanett szerint viszont Mónika nem őszinte, "és ezen nem változtat sem isten, sem ember" - fűzte hozzá. Mása jött a sorban, friss konfliktusa van Enikővel, így a szőke göndör lányt küldené az összecsapásra.

Renike szerint Enikő kétszínű, megjátssza magát, és csak színjáték, amit lát tőle. "Ellenszenves, irritál, nagyon szeretném, ha kimenne, és kinn is maradna" - magyarázta. Diaznak sok konfliktusa van Nikóval, őt nevezte meg, akárcsak Enikő, aki bajkeverőnek tartja a barna hajú lányt. Csilla már a reality előtt, a fotózáson is antipatikusnak és rosszindulatúnak tartotta Nikót, őt küldte az összecsapásra, akárcsak Mónika, aki szerint a lány sunyi, nem mindig őszinte.