Németh Katica újfent kiesett, Muri Enikő továbbjutott az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Eldőlt, hogy kik jutottak be az X-Faktor következő fordulójába, azaz a "mentorok házába". A másodjára próbálkozó Németh Katica kiesett megint, a 2010-ben is látott Muri Enikő viszont továbbjutott.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub tehetségkutatójának mentorai a "tábor" utolsó meghallgatása után végül meghozták a döntésüket és megnevezték azokat, akik a "mentorok háza"-szakaszba jutottak, vagyis a legjobb 24 között folytathatják.

rtl sajtóklub, bársony bence

A 25 év alatti lányok közt ott van Kováts Vera, Farkas Éva, Abodi-Nagy Blanka, Bagosi Alexa, Gubik Petra és Muri Enikő. A 25 év alatti fiúk közül reménykedhet Barna Gergő, Kelemen Csaba - Lil C, Demes Tamás, Baricz Gergő, Oltyán Attila és Tarsoly Arnold.

A 25 év felettiek mezőnyében ott lesz Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Borzné Kovács Violetta, Luther Beuka és Géczi András, a "csapatok"-kategóriában pedig Hajdu Mariann és Hajdu Bea, Rocktenors (Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk), Wunderli Hajnalka és Czékmány Tamás, Angler Balázs és Simon Boglárka, Csotó Szilvia és Berta Kitti, valamint az Apollo 23 (Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René) esélyes.