"Ez nem bordélyház, kevés a fenékrázás" - kiválasztás a VV5-ben

Vágólapra másolva!
A Való Világ november 13-i adásában Eszter kapta a legtöbb jelet, könnyen lehet, hogy Shadit viszi majd ki párbajra. Veronika és Kinga közt semmi nincs rendben, de előbbit Vera sem kedveli túlzottan, szerinte prostituálta magát némi szeretetért és a biztos bennmaradásért.
Vágólapra másolva!

Újabb kiválasztásra került sor az RTL Klub valóságshow-jában. Veronika kezdte, ő megbékélt Eszterrel, de mivel Kinga kibeszéli őt a háta mögött, az ő távozására voksolt. A szőke lány szerint Veronika fölényes: "tűz és víz vagyunk, képmutatónak tartom" - mondta róla, rá is tett. A gyors pengeváltás után a konfliktusokat jobbára kerülő Fecó ballagott a táblához, Eszterre pakolt, majd Attila jött, és hasonlóképp cselekedett - abban bízva, hogy Shadit hívja majd ki, és kinn is hagyja. Az ügyvédnő elmondta, hogy az arab fiúval nincs kibékülve: "nem bírom elviselni, irritál minden mozdulata" - tette hozzá.

Shadi a játék elején nagyon jóban volt Annamarival, de azóta a lány megsértette, fölényesnek, irritálónak tartja. Az álmatag tekintetű, "fura" kategóriában bekerült lány elmondta, hogy Shadi félistennek gondolja magát, nála egoistább embert még nem látott, így rá tett jelet. "Ha ő kimenne a villából, én nem lennék se kevesebb, se több" - magyarázta Gergő, aki a jogásznőt jelölte meg.

"Az esetek nagy részében nem megyek bele a hisztikbe, de Kinga áll tőlem a legtávolabb" - magyarázta döntését Seherezádé. Vera következett, elmondta, hogy nagyon magára maradt benn a villában, és kissé nyakatekert monológ után tett Veronikára. "Ez nem bordélyház, kevés a fenékrázás, Veronika viselkedése felháborító" - tette hozzá. Csaba jelezte, hogy szerencsés helyzetben van, mert védett, majd Eszterre tett egy halovány szóvicc után. A nagy taktikusnak tartott Péter fejezte be a kiválasztást, Esztert küldte párbajra, amit a barna hajú lány könnyes szemmel, szipogva fogadott. "Kidobtak, visszajöttem az ajtón. Most kidobnak, visszajövök az ablakon. Valami változott, de több idő kell" - magyarázta.

Az ügyvédnő nagy eséllyel a bent felettébb népszerűtlen Shadit viszi ki, ezzel pedig elnyerheti a két cselszövő, Attila és Péter ideiglenes jóindulatát - egészen addig, míg újra feláldozhatónak vélik majd.

Olvasnivaló: Napi Vízió, tévés blog