Mindenkinek fizet egy italt a frissen elkaszált sorozat alkotója

Vágólapra másolva!
Az HBO az Író és kamuhős negyedik évadját már nem rendelte meg - a sorozatot készítő Jonathan Ames a rajongókkal együtt szeretné elbúcsúztatni a szériát.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, az HBO - a Hung - Neki áll a zászló és a Kergetjük az amerikai álmot című sorozatokkal együtt - elkaszálta az Író és kamuhős-t. Az író-producer Jonathan Ames - aki a főhősnek is a saját nevét adta - a Gothamistnek úgy nyilatkozott, szerda este minden rajongót szívesen lát a Brooklyn Inn nevű New York-i helyen, sőt mindenkinek fizet egy italt is, aki oda betér.

HBO

Ames a lapnak elmondta, szerinte a közös ivászat méltó búcsúztatása lenne ennek "a teljesen őrült és valószínűtlen hároméves periódusnak", amely most véget ért. Az eseményhez várhatóan John Hodgman is csatlakozni fog (aki a sorozatban Louis Greene-t játssza), de Ames szerint nem elképzelhetetlen, hogy más New York-i színészek is beugranak.

Amesszel már közöltünk korábban egy interjút, a szereplők közül pedig Jason Schwartzman és Ted Danson nyilatkozott az [origo]-nak.