Tévéműsorban találták meg a legjobb dadát

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork TV saját gyártású valóságshow-ban kereste Magyarország legjobb dadáját: a legfiatalabb próbálkozó nyert.
Vágólapra másolva!

A Ki lesz az ország szuperdadája? című műsorban öt héten át, kilenc dada és számos nevelési módszer csapott össze. A nézők pedig döntöttek, több tízezer szavazó végül az óvodapedagógus-tanuló, Czető Zsanettet választotta "Magyar Szuperdadának". Ő volt a mezőny legfiatalabb tagja, mindössze 19 éves, saját gyermeke még nincs, szabadidejében egy játszóházban zenél.

"Nem számítottam arra, hogy meg tudom nyerni a versenyt, hiszen nincsen olyan sok gyakorlati tapasztalatom. Szerintem a nézőknek a játékos módszerem tetszett. Ha probléma adódott, figurákat keltettem életre, és velük játszva bírtam rá a srácokat a változtatásra. Amikor lemegyek az ő szintjükre, jobban figyelnek rám" - mondta a LifeNetwork TV-nek Zsanett, aki egy kétszemélyes wellness hétvégét nyert, és gyereknevelési tanácsokat oszt majd a Life.hu-n.

life network

A realityben három kisgyerek tesztelte a dadajelöltek képességeit: Málna (3) szélsőséges hisztijével, Áron (4) agresszív viselkedésével, számítógép-függőségével és káromkodásával, Zétény (3,5) pedig kóros étvágytalanságával adta fel a leckét.