Külföldiek költözhetnek a VV4 villájába

Vágólapra másolva!
A Bors információ szerint akár magyarul egy szót sem beszélő külföldieket is beküldhetnek a Való Világ-ba, hogy érdekessé tegyék a műsort.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi párbaj után már csak négyen maradnak a VV4 villájában, kevesebb interakció, kevesebb esemény, szóváltás, perpatvar lesz, nehezebb lesz megtölteni az egyórás összefoglalókat. A Bors szerint magyarul egyáltalán nem beszélő külföldiek beküldésén is tűnődött már a stáb, de az is lehet, hogy négy korábbi lakót költöztetnek vissza ideiglenesen.

rtl klub, sajtóklub

Az előbbi verzió mellett szól, hogy jobbára veszélytelen, mivel egy magyarul nem beszélő idegen aligha kotyogja el, milyenek kinn az erőviszonyok - ellenben a kézzel-lábbal mutogató szereplők állandó humorforrást biztosítanának. Ha viszont Olivér és Gigi mennének vissza (a lap szerint még Zsófi és Szandika is a turnusban lennének), akkor néhány pohár ital után ők könnyen elárulhatnának információkat a külvilágról: Alekosznak határtalan önbizalmat adna, ha megtudná, hogy saját valóságshow és hónapokra előre leszervezett, pénzes haknik várják - ugyanettől a hírtől Béci (a képen) és Anikó aligha kapna erőre.