Két év után távozik a Jóban Rosszban egy színésznője

Vágólapra másolva!
Vágvölgyi Lilian két év után távozik a Jóban Rosszban-ból. A sorozat Bodolai Orsija - ahogy korábban Puskás Péter is - maga kérte, hogy a stáb nélküle forgassa a Tv2 sorozatának újabb epizódjait.
Vágólapra másolva!

Elhagyja a Tv2 szappanoperáját Vágvölgyi Lilian (a képen), aki két évig alakította Bodolai Orsit. Ahogy korábban a megasztáros Puskás Péter, ő maga kérte, hogy nélküle folytatódjék a történet. Az általa megformált karakter azonban mégis marad, Braghini Rozina viszi májustól.

tv2

"Mindegyikünket megviselt lelkileg a sorozatban forgatott történet, hogy a tragédia hatására a családunk egyik percről a másikra darabokra hullik. Ráadásul a dupla epizódok forgatása miatt nagyon kevés időm jutott az életem egyéb területeire. Tovább szeretnék tanulni, így arra kértem a sorozat készítőit, hogy nélkülem folytatódjon a Bodolai család története. A legnagyobb álmom, hogy egyszer költőként ismerjenek el, de érdekel a rendezés, a dramaturgia és a divat is. Az biztos, hogy nem színészként szeretnék karriert építeni" - nyilatkozta a Tv2-nek Vágvölgyi.