Pofon az Éden Hotelben: Szandrát kirúgták a társak

Vágólapra másolva!
Sokáig ment a verbális adok-kapok három Éden Hotel-szereplő közt, végül Szandra besokallt, ütött, a társak pedig megszavazták, hogy azonnal menjen haza.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 12 hetes valóságshow-jának 11. hete már végjátéknak számít, jóformán naponta esik ki valaki, hogy a végére egy pár maradjon, és elvigye a 25 milliós fődíjat. A május 18-ai adásban újfent egymásnak esett Szandra és a korábbi háromfős kemény mag két megmaradt embere, Dani és Kristóf. Korábbi gonoszkodásait nem tudták megbocsátani, és addig ingerelték, hergelték (többek közt állítólagos prostituált múltjának felemlegetésével) a fekete hajú lányt, amíg az erőből arcon nem csapta a futballedzőt.

Miközben a dühödten elvonult Szandra a szobájában duzzogott, levél érkezett a szerkesztőktől: a medencék mellett maradt kilenc játékosnak kellett szavaznia arról, maradhat-e játékban a lány a fizikai agresszió után. Noha többen elítélték a fiúk sorozatos beszólásait, hatan voksoltak Szandra (egy korábbi képen) azonnali hazaküldésére, egyedül a párja, Attila próbálta játékban tartani. Ellene fordult korábbi bajtársa és követője, Linda, pár nappal azelőtti szövetségese, Niki, de Robi (a képen) is belátta, hogy békésebb lenne az élet a Karib-tenger partján, ha a bajkeverő nő elköltözne.

A lány utólag csak annyit üzent, hogy sajnálja, hogy nem erősebbet ütött, Aliz pedig sokak gondolatát tolmácsolta, szerinte senkinek nincs joga egy játékban szavakkal vagy fizikailag bántani a többit.

viasat3

A csütörtöki adás újabb csavart tartogat: az előzetes alapján senki nem állhat korábbi párja mögé, így várható némi kavarás öt forgatási nappal a vége előtt.

Nézze meg kolumbiai képeinket itt!