Kémvadászokban, Brinkmann doktorban és német akciósorozatban hisz a Story4

Vágólapra másolva!
Német akciószéria, visszatérő Cukorbáró és angol kémsztorik szerepelnek a Story4 júniusi kínálatában.
Vágólapra másolva!

Június 3-án indul a Story4-en az Albatros Alakulat (eredeti címe Küstenwache - képen), a német partiőrség-sorozat: ez országos tévépremiernek számít. A német újraegyesülés után a szövetségi határőrség feladata a Balti-tenger német részének ellenőrzése és felügyelete, a kalandok is jórészt vízen játszódnak: a történet központjában egy rendőrségi hajó, az Albatros és legénysége áll.

zdf

A cukorbáró (Cane) június 12-én vasárnap kerül vissza képernyőre a csatornán. A 2007-es sorozatot adta már a Tv2, főkarakterét, Alex Vegát Jimmy Smits alakítja: a színész szerepelt az Elnök emberei-ben, a Dexter-ben, a New York rendőrei-ben és két Csillagok háborúja-filmben is. A sorozat egy rum- és cukortermesztéssel foglalkozó, nem mindig törvényes utat választó kubai-amerikai família történetét meséli el, egy évadban.

Ugyancsak a csatornán indul június 15-én, szerdán a Kémvadászok (Spooks - MI5) hatodik évadja, ebből Nagy-Britanniában a kilencedik évad 2010-ben ment le, kilenc epizóddal. A klinika című sorozatot június 15-től nézhetik újra, akiknek tetszett a nyolcvanas évek végén, szombat esténként pedig magyar filmek (Álom.net, Csudafilm, Tibor vagyok, de hódítani akarok, Egy szoknya, egy nadrág) kerülnek képernyőre.