Új sorozatban komédiázik Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter

Vágólapra másolva!
Mindenből 1 van címen improvizációs komédiát indít az M1. A műsor októbertől, péntek esténként 21.15-től lesz látható.
Vágólapra másolva!

Mindenből 1 van címen improvizációs komédia indul az MTV-n, Rudolf Péterrel és Nagy-Kálózy Eszterrel. A sorozat péntek esténként 21.15-től lesz képernyőn.

A főszereplők Fifti és Anikó, akik korábban házasok voltak, és most, mivel nincs más lehetőségük, egy üzlethelyiségen osztoznak. Fifti konditermet üzemeltet az üzlet egyik felében, míg Anikó a másikban cukrászdát nyit. Mindkettőjüknek van egy-egy beosztottja, akik kezdetben nem törődnek egymással, de a történet előrehaladtával bármi kialakulhat közöttük.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Az improvizációs komédia koncepciója, hogy egy előre megírt és a nézőknek eljátszott történetet a készítők úgy manipulálnak, hogy a jelenetben részt vevő színészeket nem, vagy csak részben informálják az új fordulatokról. Az ő feladatuk - a váratlan történések ellenére - a jelenet előzetesen megfogalmazott céljának elérése, miközben rögtönzőkészségeikre támaszkodva az új problémákat is meg kell oldaniuk. A jelenet újrajátszásában felbukkanó új szereplők és váratlan körülmények dacára a színészeknek mindvégig tartaniuk kell magukat a jelenet valódi céljához.