"Álmodtam is róla, hogy gáz van kinn" - VV Vera a pornóvideóról

VV5, Való Világ, Belevaló, párbaj, VV Vera
Vágólapra másolva!
A Cool tévé VV-kísérőműsorában a realityből frissen kiesett Verát faggatta a korábbi széria két szereplője: a lány bevallotta, hogy járt pornós castingon, kellett neki a pénz.
Vágólapra másolva!

Vera a meglehetősen nagy zakót eredményező VV-párbaj után a Cool tévé műsorába látogatott, ahol nem túl finoman "antiszociális taplónak" nevezte ellenfelét. "Nagyon kemény vitáink voltak Attilával, kinn az utcán megérdemelne néhány maflást férfiaktól" - vélekedett.

A pornós casting-videóra persze rákérdezett Anikó és Olivér: kiderült, hogy a lány tavaly készítette, mivel pénzre volt szüksége, és nem akart a családjától kérni. "Álmodtam is róla, hogy gáz van kinn" - magyarázta.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
VV Vera a kísérőműsorban, miután kiesett - a párbaj további képeiért kattintson a fotóra!

"Úgy mentem neki, hogy én ezzel akarok foglalkozni. Kaptam is pénzt utána, hogy mennyit, azt nem mondom meg" - tette hozzá. A valóságshow-ba való jelentkezés előtt történt ez, a VV5-castingon eltitkolta a pornófilmet, de ez nem lett volna kizáró ok. "Ennek ellenére hatalmas nagy hiba volt, nem tudok mást mondani: vállalni kell" - mondta. Az általa erotikusnak hívott videó forgatása után hetekig depressziós volt, kezelni is kellett.

Az épphogy kiesett VV-szereplő kilenc volt társával elvileg visszaköltözik a villába pár napra, de nem tűnt boldognak a lehetőség hallatán: Attilával, Veronikával, Petivel van gondja, őket szörnyeknek definiálta.