Tania Raymonde: egy dögös rendőrnő, zombitól lopott órával

death valley
Vágólapra másolva!
Láncfűrészes zombimészárlás, vérfarkas-gyilkolás és folyamatos röhögés jellemezte az MTV Hungaryn január 29-én bemutatott Death Valley forgatását a Carla Rinaldit játszó Tania Raymonde szerint, akire az olvasók a Lost-ból, az NCIS-ből, a Médium-ból és a Döglött akták-ból is emlékezhetnek.
Vágólapra másolva!

Hogyan kerültél a Death Valley sorozatba?

Elmentem a műsor meghallgatására, mielőtt egy pilotot forgattak volna össze az MTV részére. Nem találkoztam előtte a többi színésszel, de úgy gondoltam, hogy a forgatókönyv nagyon vicces és úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A Death Valley a műsor egy fura horror-vígjáték, kicsit a Zombieland és a True Blood keveréke. Vannak benne jó effektek, és igen szórakoztató.

Ezt a stílust kedveled?

Nagyon sok horrort szeretek, ilyen A ragyogás, a Rosemary gyermeke, de mindig akartam szerepelni vígjátékban is. Nagyon élveztem a Comedy Centralon futó Már megint Malcolm forgatását és tudtam, hogy a Death Valley rendőreként ismét esélyt kapnék, hogy vicces legyek. Éreztem, hogy ha olyan kezekben van a műsor, mint Eric Weinberg és olyan humoristák játszanak benne, mint Bryan Callen és Charlie Sanders, akik nem véletlenül népszerű komikusok Amerikában, akkor ez a műsor nagyon szórakoztató lesz.

mtv
mtv


A forgatás milyen élmény volt?



mtv
mtv


Tanultál valamit a többiektől?



mtv
mtv


Mitől különleges a karaktered?



Erre kellett gyakorolni?



mtv
mtv


A sorozatban sok a humor. Könnyű egy-egy jelenetet úgy felvenni, hogy nem nevetitek el magatokat?



A Death Valley-t több mint hatvan ország MTV-csatornáján mutatják januártól óta. Ez milyen érzés?



mtv
mtv


Van olyan szerep, amit mindennél jobban el szeretnél játszani, de még nem volt rá lehetőséged?



Az interjút az MTV Hungary bocsátotta az [origo] rendelkezésére.