Eddig ezerötszáz ember örült egy álhírnek a Facebookon

éden hotel
Vágólapra másolva!
Szűk két óra alatt közel 1500 internetező nyomott like-ot a húszezres Éden Hotel 2 bejegyzésére, miszerint indul a Viasat3 valóságshow-jának újabb, harmadik évadja. Az [origo] rákérdezett: az oldalt nem a csatorna viszi, de az Éden Hotel 3-at viszont tervezik, csak még nincs döntés az adásba kerülés időpontjáról.
Vágólapra másolva!

A valódi Éden Hotel-es Facebook-oldalnak 49 ezer kedvelője van, de létezik egy 20 ezres is, Éden Hotel 2 címen. Itt jelent meg egy poszt hétfő kora délután, miszerint biztosan indul a harmadik évad. Mivel az előzőek kiemelten fontos, brandépítő műsorok voltak a Viasat3 számára, tetemes költségvetéssel (egy évad költsége félmilliárd forint körüli összeg), igen jó nézettséggel, rákérdeztünk a csatornánál.

A Viasat szerint döntés nincs az ügyben, a helyzet változatlan, a csatorna keresi a módját, hogy miképp és mikor tegye képernyőre a műsort. A felhívó szpot már a nyár elején látható volt a képernyőn, a jelentkezők adatbázisa pedig feldolgozás alatt van. Éden Hotel 3 tehát lehet, de a londoni központtal együtt kell meghozniuk a döntést.

Forrás: Viasat3

A korábbi szériákat január-február környékén vették fel Kolumbiában és Mexikóban, így kerültek adásba 2011 és 2012 tavaszán. Egyelőre nem tudjuk, hogy zajlana casting - a korábbi években szeptember közepén már javában ment a szereplőválogatás.