Szexi anyuka a masszázsszalonban

the client list
Vágólapra másolva!
November másodikán kezdi meg adását a SuperTV2, 5,5 milliós eléréssel. A csatorna később saját gyártású műsorokat is ígér, de addig rengeteg sorozatot vetít, amelyek között lesznek más csatornákról már ismert szériák, mint a The Pacific - A hős alakulat, a Sue Thomas - FBI, a Mrs. Klinika, a Pan Am, a Mr. Sunshine, a 90210, a Gyilkos számok, a Combat Hospital - A frontkórház. Akadnak azonban újdonságok is: nézzük, melyek ezek!
Vágólapra másolva!

Ügyféllista (The Client List)

Forrás: supertv2

Mikor?
November 9-től péntekenként 21.00.

Meddig? Egy évadon, azaz 10 epizódon át.

Státusz: Amerikában tavasszal folytatódik a második évaddal.

Mi a sztori? Egy háromgyerekes texasi anyuka férje balesete miatt a fő keresővé lép elő a családban. Jó állást azonban csak egy masszázsszalonban talál, ahol azonban nemcsak a kliensek hátát kell masszíroznia, hanem egyéb kívánságaikat is ki kell elégítenie.

Kik? A tinihorrorok szerelmesei már régóta felnéznek Jennifer Love Hewittra, aki a Szellemekkel suttogó-t követően ismét sorozatfőszerepet kapott. Ezúttal azonban neves partnerek is érkeztek mellé. Például Cybill Shepherd, akit mostanság olykor a Psych - Dilis detektívek-ben látni, és nemrég az L-ben is elég sokat szerepelt, de mégiscsak A simlis és a szendé-ből emlékszik rá a nézők többsége. S minden bizonnyal sokaknak ismerős lesz Loretta Devine, aki a Grace kliniká-ban visszatérő szereplő.

Kinek? Középkorú hölgynézőknek ajánljuk, no meg azoknak, akik a szép Jennifer Love Hewittot mindenféle szerepben képesek elnézni.

-------------------------

Ringer - A vér kötelez (Ringer)

Forrás: supertv2

Mikor? November 3-tól hétfőnként 21.00.

Meddig? Egy évadon, azaz 22 epizódon át.

Státusz: Az USA-ban egyetlen évad után véget ért.

Mi a sztori? Bridget, aki egy bűnöző ellen készül tanúvallomást tenni, félelmében inkább otthagyja eddigi életét, és ikertestvéréhez menekül. Azonban kiderül, hogy az ikertestvére is szorult helyzetben van, és amikor meghal, Bridget úgy dönt, hogy átveszi a helyét mint feleség és mint anya. A múltja elől viszont nem menekülhet.

Kik? Sarah Michelle Gellar, mindenki Buffyja a Ringer - A vér kötelez-zel tért vissza a sorozatok világába, ráadásul azonnal kettős szerepben. De sokan ismerhetik Kristoffer Polahát is, a Derült égből család-ból vagy Ioan Gruffuddot, a Fantasztikus négyes-filmekből. Bár ezúttal is csak mellékszereplő, de minden bizonnyal a többségnek Nestor Carbonell is fel fog tűnni, hiszen ő volt Richard Alpert a Lost - Eltűntek-ből.

Kinek? Csak és kizárólag Sarah Michelle Gellar rajongóinak, főleg, hogy kettő van belőle a sorozatban. Meg talán azoknak, akik szeretik a szappanoperákat, és mégsem láttak még olyan brazil, kolumbiai, salvadori sorozatot, melynek a középpontjában egy ikerpár van.

-------------------------

22-es körzet - A bűn utcái (NYC-22)

Forrás: supertv2

Mikor? November 3-tól hétfőnként 21.50.

Meddig? Egy évadon, azaz 13 epizódon át.

Státusz: Egy évad után véget ért.

Mi a sztori? Pár újonc rendőrjárőr megpróbáltatásait, kudarcait és sikereit kísérhetjük nyomon a New York-i 22-es körzetben. A Grace klinika egyenruhában?

Kik? Más tévésorozatokból ismert arcok (Adam Goldberg, Terry Kinney, Stark Sands), illetve az egykoron mozis főszerepeket is kapó, azóta lemorzsolódott Leelee Sobieski.

Kinek? Azon tévézőknek, akiket a nyomozásnál jobban érdekel a rendőrjárőrök munkája, és visszasírják a TJ Hooker-t. No, meg persze a Kékpróba rajongóinak.

-------------------------

Szellemdoktor (A Gifted Man)

Forrás: supertv2

Mikor? November 8-tól csütörtökönként 21.00.

Meddig? Egy évadon, azaz 16 epizódon át.

Státusz: Kinn egy évad után véget ért.

Mi a sztori? Egy nem túl emberséges, de nagyon profi, magánklinikán dolgozó sebész áll a történet középpontjában, aki nemrég elhunyt feleségét kezdi el látni, és ennek hatására tudását a rászorulók szolgálatába állítja - ugyanis mellékállást vállal egy ingyenklinikán.

Kik? A legismertebb név talán a mozifilmekből is ismert főszereplő, Patrick Wilson, de mellette bőven láthatunk még ismerőst. Például Jennifer Ehlét a klasszikus Büszkeség és balítélet-minisorozatból, vagy ott van Julie Benz a Dexter-ből.

Kinek? Azoknak, akik kedvelik azokat a kórházas sorozatokat, melyben akad egy ügyes csavar. Mondjuk, épp egy természetfölötti.

-------------------------

Négy szingli, egy eset (Mad Love)

Forrás: supertv2

Mikor? November 10-től szombatonként 18.30.

Meddig? Egy évadon, 13 epizódon át.

Státusz: Az USA-ban egy évad után kaszát kapott.

Kik? Például Jimbo az Amerikai pité-ből, alias Jason Biggs. Vagy a Dokik Elliotja, Sarah Chalke. Esetleg Tyler Labine a Reaper - Démonirtók-ból. Vagy Judy Greer, megannyi filmből, amelyekben szinte kivétel nélkül a legjobb barátnőt játszotta. Természetesen ebben a sorozatban is ilyen szerep vár rá.

Kinek? Annak, aki bízik benne, hogy egy néhány jó barátról szóló romantikus komédia még mindig tartogathat újdonságokat.

Mi a sztori? Egy szituációs komédia, mely egy fiúról és egy lányról szól, akik szeretik egymást. Csak sajnos a fiú legjobb barátja ki nem állhatja a lány legjobb barátnőjét, s ez fordítva is igaz.