Saját show-t kapott a suttyóreality szereplője

Vágólapra másolva!
Az itthon is vetített Jersey Shore tagja, Vinny Guadagnino az amerikai MTV-n kap saját műsort.
Vágólapra másolva!

Az itthon az MTV Hungaryn látható, világszerte vetített Jersey Shore tagja, Vinny Guadagnino közel van ahhoz, hogy megállapodjon egy saját műsorról az egykori zenetévével. Ez egyfajta realityvel kevert talkshow lenne: az MTV Networks vezetői szerint Vinny, "aki a humor, az intelligencia és a kíváncsiság megfelelő elegyével bír", kiváló választás egy beszélgetős műsorra. Hogy valami fordulat is legyen benne, a sztárvendégekkel nem a stúdióban beszélgetne a fiú, hanem hazavinné őket zajos, nagydumás olasz-amerikai családjához, és ott vacsorázna velük együtt.

A taplórealitynek is hívott Jersey Shore szereplői mind meggazdagodtak, többen tévében folytatják: megy a The Pauly D Project, a Snooki & JWoww második évadja pedig januárban kezdődik. A Jersey Shore volt az MTV legnézettebb műsora, így a fiatalokat nagy becsben tartja a tévétársaság.

A műsort a Viasat3 megpróbálta lekoppintani Aranypart címen, de hiába volt szex már a második részben, hiába ittak és verekedtek a szereplők részegen Siófokon, a nézettség nem volt az igazi, így folytatása nem lett.