Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Visszatérnek a Vészhelyzet, a Szökés, a Smallville sztárjai

sorozatszínészek új szerepben, Kristin Kreuk, Smallville
Vágólapra másolva!
Több, tévésorozatban régen látott színész tér vissza 2012-ben új szériával. A nagy visszatérők egy része olyan kultikus sorozatból érkezett, amely összeforrt a nevükkel - utóbbi esetben igen nehéz feladat előtt állnak, hiszen feledtetniük kell a nézőkkel egykor volt karaktereiket, és egy új figurával meggyőzni őket. Az alábbiaknak talán sikerül.
Vágólapra másolva!

Anthony Edwards

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Kempin

Legnagyobb sikere:Vészhelyzet - tizenöt évadon át tartott, ő nyolc évadon át szerepelt benne, akkor kiszállt.

Legutóbbi sorozata óta eltelt idő: tíz év

Miben láthattuk azóta a tévében: 2002-es távozása óta jóformán semmiben, csak a Vészhelyzet utolsó szezonjának egyik, visszaemlékezős epizódjában szerepelt 2008-ban.

Az új sorozata: Zero Hour. Az idei évad vitán felüli legnagyobb visszatérője A szökés készítőjének új sorozatában egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szkeptikus magazin kiadóját alakítja, akinek elrabolják a feleségét. A férj nyomozásai során olyan összeesküvésbe ütközik, amely az egész világ sorsára kihatással lehet. A sorozat sokak szerint az átívelő, rejtélyes történetek kedvelők egyik utolsó reménysége lehet, mielőtt Hollywood végleg lemond a műfajról.

-----------------

Reba McEntire

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Legnagyobb sikere: Reba - hat évadon át tartott, és McEntire nem elég, hogy főszereplő, de saját keresztnevén szereplő címszereplő is volt a komédiában

Legutóbbi sorozata óta eltelt idő: öt év

Miben láthattuk azóta a tévében: Két tévés epizódban tűnt fel, a Jobb veled, valamint a Working Class című sorozatokban.

Az új sorozata: Malibu Country. A neves countryénekesnő ismét egy szituációs komédiában fog szerepelni, ismét déli asszonyt fog játszani, akit újfent megcsalnak, és ismét Reba lesz karakterének a neve. Az élet olykor igen egyszerű: egyedül a helyszín változik, a napfényes Kaliforniában fog játszódni a sorozat.

-----------------

Hayden Panettiere

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Legnagyobb sikere: Hősök - négy évadon át volt műsoron. Eleinte kirobbanó kritikai- és közönségsikerrel, később pedig nevetség tárgyává válva.

Legutóbbi sorozata óta eltelt idő: két év, de legalább egy évtizednek tűnik

Miben láthattuk azóta a tévében: Az Amerikai fater egyik epizódjában szinkronizált (ezt mi persze nem hallhattuk), valamint az idén felélesztett Punk'd című kandikamerás sorozatban pár hírességet is átvert - amúgy semmi tévés munka nem volt.

Az új sorozata: Nashville. A sorozatban énektudását is kamatoztathatja (albuma is jelent már meg), ugyanis a country fővárosában játszódó történetben egy feltörekvő énekes sztárt fog játszani, akinek a sorsa egy kiöregedett legendáéval fonódik össze. Már persze ha egy Connie Britton által játszott karakterre lehet mondani, hogy kiöregedett.

-----------------

Kristin Kreuk

Forrás: AFP/Getty Images/Larry Busacca

Legnagyobb sikere: Smallville - tíz évadon át volt műsoron, azonban a Lana Langot alakító színésznő már a nyolcadik szezonban távozott, sok rajongó nagy örömére.

Legutóbbi sorozata óta eltelt idő: három év

Miben láthattuk azóta a tévében: Filmezni próbált, de a Street Fighter: Chun-Li legendája csúnya bukása után visszatért a tévéhez. A Chuck című akciókomédia négy epizódjában láthattuk, valamint a kanadai Ben Hur című minisorozat főszerepében, ő volt Tirzah.

Az új sorozata: Beauty and The Beast. Kreuk visszatért a CW csatornára, és rögtön egy nyolcvanas évekbeli klasszikus feldolgozásában kötött ki, talán van, aki emlékszik a műholdas adókról a Linda Hamilton és Ron Perlman főszereplésével készített Szépség és a szörnyeteg szériára.

-----------------

Robert Knepper

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Legnagyobb sikere: A szökés - négy évadon át volt műsoron, és Knepper közönségkedvenc karakterét szerencsére nem írták ki korábban, pedig igen sokszor sodródott halálos veszélybe.

Legutóbbi sorozata óta eltelt idő: három év

Miben láthattuk azóta a tévében: Szerencsére a rajongóknak nem kell nélkülözniük, hiszen a Hősök negyedik szezonjában főszereplő volt, de benne volt hat Stargate Universe-részben is. Ezeken kívül vendégeskedett olyan sorozatokban, mint a Gyilkos elmék, Életre-halálra, Shameless - Szégyentelenek - természetesen mindben rosszfiút alakítva. Sőt a Breakout Kings-ben T-Bag-ként, azaz Zsebesként tért vissza.

Az új sorozata: The Cult. A CW csatorna új sorozatának meglehetősen bonyolult a története, meg sem kíséreljük részletezni, de az biztos, hogy egy sorozatgyilkos, egy szektavezér, egy tévésorozat és egy átlagember is szerepel benne. Knepper szerencsére az egyik rosszfiút fogja alakítani, a szektavezért, aki valójában egy tévésorozat karaktere.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről