Megalázó szavazási arány a Való Világ párbaján

VV5, Való Vikág, párbaj, Gergő, Vera
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub valóságshow-jának első 2012-es párbaján Vera jelentősen elhúzott, a szavazatok 67 százalékával nyert, de az összefoglaló elején 71 százalékon is állt. Bejött a letámadásos taktika, a szavazni is hajlandó tévézők a műsor szempontjából hasznosabb, balhésabb szereplőt küldték vissza.
Vágólapra másolva!

A Való Világ első 2012-es párbajára az impulzív, konfliktusokat felvállaló, hetek óta sértődött Vera és az általa kihívott, valamivel passzívabb Gergő volt hivatalos. A szavazati arány az összefoglaló alatt 71-29 volt, valaki tehát nagy előnyre tett szert. Mint a produkciótól megtudtuk, a voksok 80-90 százaléka az élő show alatt jön, elvileg tehát megfordítható az állás, de ennek azért igen csekély a valószínűsége.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson!



Vera volt az első, aki a két fekete testőr társaságában elhagyta a villát, de előtte búcsúbeszédében elmondta, hogy ami kint működik az bent nem, és sok olyan szituációt élt meg a villában, amilyennel a kinti életben nem találkozott. Úgy vélte, jobb ember tudott lenni, jobban el tudja fogadni magát. Vera szerint pár hete tudatosan jobban odafigyel magára, és elfogadja, hogy van valami egy kritikában, ha már hat-nyolc lakótárs ugyanazt mondja. Kérdés, hogy bűnbánó monológja mire lesz elég, ugyanis heteken át durva kirohanásai adták a VV-s összefoglalók esszenciáját.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson!



Gergő zavart fejvakarással kezdte rövid szövegét, a villát uraló negatív hangulatra tett megjegyzést, jelezte, hogy későbbre várta első párbaját, majd közölte, hogy ennyi volt, nincs is több mondanivalója. A stúdióban a műsorvezető Lilu kérdéseire válaszolva bevallotta, hogy feleslegesen nem megy bele konfliktusokba, neki már véget értek a vad évei, ő "nyugisra próbálja venni a figurát".

Volt már számos VV-párbaj, amely a békés egymás mellett ücsörgés jegyében zajlott (mintha két revolverhős beállna egymással szemben, majd lövöldözés helyett kedélyesen eldiskurálna), ezúttal azonban volt némi pengeváltás: Vera színjátékkal vádolta ellenfelét, szerinte a fiú nem őszinte, csak játszik Seherezádéval, kihasználja őt. A tetovált srác kétségbe vonta a fekete hajú lány gondolatolvasói képességét, szerinte nem lát a fejébe. Kiderült, hogy elvileg facérként ment be a játékba, de a hónapok során rájött, hogy a kinti párjához vágyik vissza.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson!



A felvételről bevágott, már kipottyant Veronika és Cristofel jelezte, hogy Gergőnek drukkol, egy volt játékos, Katka, illetve az elmaradhatatlan VV Anett szerint Verának kéne visszamennie. Fecó hosszan kardoskodott a szerinte mindig őszinte, igazáért kiálló Vera mellett, a végén már-már izgalmi állapotba kerülve, a visszafogottabb Péter viszont Gergőt barátjának nevezte, szerinte Dukai Regina öccse egy megnyugtató jelenség, aki gondoskodik arról, hogy "a villában minden rendben menjen". Este kilenc után újfent állást mutattak, ekkor 69-31 volt az arány.

Fotó: Mudra László [origo]
További képekért kattintson!



Verát egyedül Fecó várta vissza a villába, Gergőt Kinga, Péter, Csaba, Eszter és Seherezádé látná szívesen benn. Attila kifejtette röviden, hogy igazából egyiknek sem örülne, majd jelezte, hogy nem bánná, ha mind a kettő kinn maradna. A szavazás lezárása után még volt némi adok-kapok, a lány megtámadta párszor a kizárólag a fődíjért érkezett Gergőt, aki elmondta, hogy azért nem barátkozik különösebben senkivel, mert akkor nagyobb a sérülés esélye. 67 százalékkal végül nyert a reality szempontjából kétségtelenül jobb (azaz: balhésabb, összeférhetetlenebb, összefoglalókban jobban mutatható) Vera, sokak meglepetésére.

A párbaj győztesének Fecó örült benn, visítozva ölelgette a lányt, miközben páran dermedt arccal, hitetlenkedve néztek a korábban szinte mindenkivel összebalhézó Verára.