Pörgős kiválasztás a VV5-nek hívott elmegyógyintézetben

vv5, Való Világ, kiválasztás, Csaba és Attila
Vágólapra másolva!
Már csak öt játékos van a Való Világ-ban, így a február 15-i kiválasztás meglehetősen gyorsan lezajlott: Attila kapott három jelet, ezzel ő lesz a kihívó fél.
Vágólapra másolva!

Az ordibálós konfliktusokat, hisztiket bemutató, egy kisebb elmegyógyintézet különös hétköznapjaiba bepillantást engedő kisfilmek után Seherezádé kezdte a tizedik kiválasztást, és mivel Attilával volt legtöbb gondja, rá rakta a jelet. Fecó a szőke lányra pakolt, szerinte gúnyolódott a kiesőn - ezt a táncoslány erősen tagadta. Attila pokolról és mennyországról szónokolt, szerinte Vera roppant rapszodikus, szeszélyes, megérdemel egy jelet.

"Én nem szeretem a konfliktusokat, és nem én választottam ezt a társaságot. Attila, elegem van belőled, ezért kapod ezt a jelet" - adta vissza a kölcsönt Vera. Csaba zárta le a rövid kiválasztást, ő is a szemüveges lakótársat látná kinn, így Attila három jellel megy párbajozni. "Sok kiválasztást, kihívást befolyásoltunk már a taktikánkkal, ez a párbaj most jogos, nem lehet mindig mindent elkerülni" - dünnyögte lezárásképp.

Forrás: Sajtóklub/RTL Klub/ Bársony Bence
Csaba és Attila a kiválasztottnak járó zöld kendővel

A kihívás pénteken, a párbaj vasárnap lesz. A hármas fináléra február 26-án este kerül sor.