Mindenképp feltámasztja a papot a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
Több módszer van arra, hogy visszahozzon egy halott karaktert egy sorozat: a TV2 szappanoperája is feltámasztja Tamás atyát.
Vágólapra másolva!

Már a végső tárgyalások folynak a színész és a sorozat producere között, a kiszivárgott hírek szerint Száraz Dénes húsz százalékkal kaphat többet a korábbi honoráriumánál - írja a Bors. "Minél ismertebb egy színész, annál nagyobb a gázsija, mert ez is a piac szabályai szerint változik. Dénes az ország egyik legismertebb színésze, és egy ilyen kaliberű művész szerződtetése bizony pénzbe kerül. Naponta másfél millió ember nézi őket, szeretem, ha a színészeim egzisztenciálisan biztonságban érzik magukat, de a szerződés részleteiről természetesen nem beszélhetek" - mondta a lapnak Nagy Tamás.

"Elbuktam! Mit akarsz tőlem?!? Uram!!!" - kiabálta Tamás atya halála előtti pillanatokban, abban a jelenetben, amely kissé hasonlít arra, mikor a Jézus Krisztus Szupersztár című filmben gyötrődik a címszereplő. A szerelem miatt vergődő papra isten haragja villám formájában sújtott le, ahogy a videón is látható.

Ön hogyan hozná vissza az atyát? Írja meg!