Vezetőváltás a Viasatnál

Vágólapra másolva!
Távozik a Viasat hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatója, Csényi Kati. Posztját a korábbi kreatív producer, Prukner Brigitta veszi át.
Vágólapra másolva!

Június 15-ével távozik Csényi Kati, a Viasat3 és a Viasat6 hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatója. 2009 nyara óta dolgozott a Viasatnál; először a saját gyártású műsorokért felelt mint kreatív producer, 2009 decemberétől pedig programigazgatóként irányította a két csatorna tartalmakért felelős osztályát. A Viasatnál történt szervezeti átalakítások után 2011 októbere óta látta el feladatait hazai és regionális tartalomfejlesztési igazgatóként. A szakember közös megegyezéssel távozik a csatornától - közölte a tévétársaság.

Felelősségi körét a továbbiakban a már meglévő feladatai mellé a Viasat korábbi kreatív producere, Prukner Brigitta veszi át, aki ezentúl produkciós vezetőként egy személyben felel a csatorna saját gyártású műsoraiért. Több mint két éve igazolt a Viasat csapatához, ahol olyan produkciók elkészítésében vállalt meghatározó szerepet, mint a Négy Esküvő, az Éden Hotel, az ÁlomÉpítők vagy A cég hangja és az Aranypart.