Hová tűnt a Jóban Rosszban Szorcsik Vikije?

szorcsik viki
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban egykori szereplője sok időt tölt vidéken a szüleinél, besegít a baracskai családi panziónál, közben pedig saját tévéműsort tervez. A Judit főnővért alakító színésznő az [origo]-nak mesélt mindennapjairól és terveiről.
Vágólapra másolva!

"Nem állítom, hogy átlagosabb az életem a Jóban Rosszban nélkül. Sok mindennel foglalkozom most is, bár a színházat és a tévét egy időre félreraktam. Éveken keresztül voltam vidéki társulatok tagja, de ma már nem szerződnék vidékre, hisz minden Budapesthez köt: ha vendégként hívnának, akkor nagyon szívesen vállalnám, de semmiképp nem költöznék el a fővárosból. Az elmúlt években Thuróczy Katalin Macskalépcső című egyfelvonásos darabjában játszottam, és Kalocsától Veszprémig bejártuk vele az országot" - mesélte a színésznő, hozzátéve, hogy sajnos Magyarországon nincs olyan fizetése egy színésznek, hogy abból meg tudjon élni. Szeretne annyi pénzt kapni a színészi munkájáért, hogy hónapról hónapra fizethesse a lakáshitelt, de ezt csupán színpadi szerepléssel nagyon nehéz megteremteni.

Forrás: tv2

A Jóban Rosszban forgatásai alatt nem volt ideje magára és a családjára, a sorozat mellett egyéb felkéréseknek is eleget kellett tennie. "Most a magam ura vagyok, én osztom be az időmet. Szívesen dolgoznék többet, hiányzik az állandó munka, a rendszeresség. A forgatások szellősek voltak, de mégis hoztak egy olyan rendszert az életembe, ami mostanában nincs meg. A mai napig adódnak olyan lehetőségek, amelyeket megragadok, például egy ruhákkal foglalkozó cég arca lettem, nemrég forgattuk P. Szabó István kisfilmjét, amelynek a főszerepét játszottam, és a Glamour nyári számában is szerepelek."

Ezenkívül rendszeresen szerepel a TV2 Nagy vagy! című műsorában, ahol iskolás gyerekek küzdenek meg adásról adásra a nyereményekért. Mivel gyermekkora óta sportol, nagyon élvezi a feladatot, miközben majdnem három éve ő az egyik csapat kapitánya. A vetélkedőben öt másik ismert ember vezette csapattal versenyeznek. Változnak a játékosok, és sok ügyességi feladatot kapnak, ezért számára is kedves a műsor.

Forrás: tv2

Szívesen vezetne saját műsort, a 10! Sztár nem marad szárazon! felvételeit is nagyon szerette: "Imádtam a gyönyörű ruhákat, amelyekben kamerák elé álltam, és élveztem, hogy extrémen sminkelnek, és elkészítik a frizurámat. Azért volt kifejezetten nagy öröm ez a műsor számomra, mert a Jóban Rosszban-nal párhuzamosan kezdtük el a forgatásokat, és így egyszerre több dologban is kipróbálhattam magam. Sajnos Magyarországon nem volt akkora sikere a 10!-nek, mint külföldön, a sztárok gyakran megsértődtek, és be is perelték a TV2-t a kapott kritikák miatt" - árulta el a színésznő.

Bár visszavágyik a képernyőre, élvezi a pörgős évek utáni pihenést: "Végre jut időm a szüleimre és saját magamra, eljárhatok szaunázni és tervezhetem a jövőmet. Most egy műsorterven dolgozom az egyik barátommal, amit aztán szeretnénk képernyőre vinni. Egy reality jellegű utazós műsor lenne, sok érdekes témával, de egyelőre többet nem akarok elárulni róla, mert még folynak a tárgyalások, és minden nagyon képlékeny. Büszke lennék arra, ha összejönne, mert úgy tekintenék rá, mint saját gyermekemre, hisz az ötlet is az enyém" - tette hozzá.

Az elmúlt hónapokban arról szóltak a hírek, hogy a szülei panziójában dolgozik, mert anyagi gondjai akadtak. A színésznő ezt cáfolja, elmondása szerint nem azért foglalkozik a panzió dolgaival, mert cserébe a szülei fizetik a lakáshitelét. "A családomnak egyhektárnyi területe és egy panziója van Baracskán, ahova gyakran le szoktam utazni a XIII. kerületből. Jólesik a friss levegőn lenni, imádok ott kirándulni, a mezőn kutyát sétáltatni vagy lovagolni. Erős túlzás, hogy dolgozni megyek le hozzájuk, erről szó sincs. Besegítek nekik, ha rendezvényt tartanak, illetve kezelem a panzió honlapját, és a papírmunkát is átvállalom" - magyarázta az egykori sorozatsztár.