Bakkecskeként ugráló harmincas nőn derültek az X-Faktor mentorai

x-faktor
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub tehetségkutatójába visszatért a két éve látott, majdnem az élő show-ig eljutó Stone. Geszti Pétert a feleségére, Malek Miklóst pedig Britney Spearsre emlékeztette az egyik versenyző.
Vágólapra másolva!

Második castingadásával folytatódott az elmúlt hét legnézettebb műsora, az X-Faktor. Három igennel továbbjutott Kovács Erika, akit Malek Miklós Britney Spearshez hasonlított, és egyszer még biztosan feltűnik majd Meggyes Csaba. Elég volt a továbbjutáshoz többek között Dankó Laura, Galambos Péter, Katz Zsófia, a Soldier sisters és Oprea Alex Vilhelm előadása is.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Pádár Alexandra Dóra meglepetést okozott Geszti Péternek, mivel erősen hasonlít a feleségére. A huszonkét éves lány készülhet a Tábor megmérettetéseire, akárcsak Kiss Ernő Zsolt, aki elment a válogatásra, noha pont a meghallgatás napjára volt kiírva kislánya születése. Derűs pillanatok is akadtak, egy molett, harmincéves nő hiába énekelt elfogadhatóan, bohó ugrándozásával komolytalanná lett a produkció, fogták is a fejüket a mentorok.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kovács László Stone ötvenkét évesen újra jelentkezett, ő két éve már járt az X-Faktor-ban: most saját számmal jött, rockos előadását Feróék továbbjuttatták. A Fóris-Ferenczi testvérek együtt érkeztek az X-Faktor válogatására, ahol azonban nem együtt léptek színpadra, mindketten egyéni előadóként indultak a versenyen, tovább is mentek. A szintén továbbjutó Pál Loretta az összeállítás végén lépett fel, sérült testvérének ajánlotta Zorán Kell ott fenn egy ország című számát.