A TV2-től jön a Heti hetes új szereplője

Majoros Péter, Majka, Az ÖsszeEsküvők című párkereső rality műsorvezetője
Vágólapra másolva!
A Való Világ 1-ből ismert, később az RTL-en, Cool tévén, Viasat3-on is látott Majka ül be az RTL II műsorába. Legutóbb épp a TV2-n vezetett műsort.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 1-ben tűnt fel, később is maradt a médiában Majoros Péter, Majka, aki ősszel beül az RTL II-re költöző Heti hetes-be. "Valóban megállapodtunk, Majka több adásban is vendégünk lesz. Ő egy friss, civil hang, akinek a véleményére nemcsak a saját generációja lehet kíváncsi, hanem mások is. Szerintem nagyon jó lesz" - mondta Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Blikknek. Hernádi Judit elhagyja a Heti hetes csapatát, a helyén váltják majd egymást a szereplők, például Váncsa István, Kern András.

Fotó: Mudra László [origo]
Majka a TV2 párkereső valóságshowjának műsorvezetőjeként

Majka újabb munkája azért meglepetés, mert két hete még a DTK Show-ban osztotta a kereskedelmi médiát. "A kereskedelmi tévék felvesznek egy lepcses szájú fekete nőt, és fehér angolkisasszonyt akarnak csinálni belőle. Hát ez egy nagy hülyeség, ezt a közönség nem fogja úgysem elhinni. Örülök, hogy végre kiszabadultam a kertévék rabságából" - közölte akkor.